Select language

Select a language to view the site

Contact us
logo

International Education Institute for Study and Research of V.N. Karazin Kharkiv National University

Набір статей у випуск

Science

2024-09-25

Шановні колеги! Фаховий збірник наукових праць «Викладання мов у вищих навчальних закладах освіти на сучасному етапі. Міжпредметні зв’язки» оголошує набір статей для публікації в осінньому випуску (№ 45). Матеріали приймаються до 20 жовтня 2024 р.

Збірник є фаховим виданням у галузі педагогічних наук (спеціальності – 011, 014, 015). Наказ МОН України № 409 від 17.03.2020. Категорія «Б». У випусках розглядаються теоретичні та методичні питання викладання мов у закладах вищої освіти, принципи створення підручників і навчальних посібників, викладання аспектів мови та місце культурології у процесі навчання іноземних мов, міжпредметні зв’язки.

Автори статей стануть учасниками  міжнародної науково-практичної конференції «Викладання мов у закладах вищої освіти на сучасному етапі. Міжпредметні зв'язки», яка проходитиме 5-6 червня 2025 року, та отримають відповідні сертифікати.

Для публікації необхідно:

Оформити статтю відповідно до вимог, розміщених на сайті видання: https://periodicals.karazin.ua/language_teaching/about/submissions;

Надіслати матеріали на електронну адресу збірника до 20 жовтня: vyklad.mov@karazin.ua.

Будемо раді бачити Вас серед наших авторів!