Select language

Select a language to view the site

Contact us
logo

International Education Institute for Study and Research of V.N. Karazin Kharkiv National University

У Каразінському з'явилася нова програма!

Education

2024-06-19

У Каразінському з'явилася нова програма! 🤩

Навчально-науковий інститут міжнародної освіти та економічний факультет університету розробили унікальну магістерську міждисциплінарну науково-освітню програму «Менеджмент міжнародної освітньої діяльності»

Детальніше про програму 👇

Мета освітньо-професійної програми — підготовка компетентних і конкурентоздатних фахівців у галузі менеджменту та освіти, здатних здійснювати інноваційну педагогічну й управлінську діяльність у різних міжнародних службах і підрозділах освітніх організацій, державних органів управління, закладів освіти, центрів та інститутів міжнародної освіти, міжнародних місій та інших освітніх інституцій, що функціонують на міжнародному рівні.

А які перспективи? 👇

Випускники магістратури можуть здійснювати організаційну, педагогічну й підприємницьку діяльність на посаді виконавців або керівників у закладах освіти, міжнародних місіях та організаціях, міжнародних службах апарату управління різного рівня. До підготовки майбутніх магістрів залучені висококваліфіковані викладачі-науковці, зокрема 7 докторів педагогічних наук. Магістранти мають можливість проходити стажування в межах реалізації міжнародної академічної мобільності в провідних закордонних ЗВО.

Контактна інформація: 📞 Телефон: +380 (66) 897-22-73 📩 Електронна пошта: edsciences@karazin.ua